stanovi rijeka novogradnja

Kupnja stana velika je odluka i dugoročna investicija – stoga valja odabrati mudro.

Projekt RIO-KANTRIDA, projektiran  od strane arhitektonskog ureda Rožić arhitekti i partnera iz Rijeke te zagrebačkog arhitektonskog ureda Rubing projekt, visokog je standarda izgradnje i opreme, a sastoji se od tri zgrade suvremenog izgleda i moderne arhitekture.

Glavni izvođač radova na izgradnji objekta je društvo Kamgrad d.o.o., o čijem dugogodišnjem iskustvu i dokazanoj kvaliteti svjedoči veliki broj uspješno završenih projekata.

Visok standard izgradnje, armirano – betonska konstrukcija (nosivi zidovi, stupovi i ploče) čine zgrade stabilnim i otpornima. Zgrade su otporne od vremenskih nepogoda i građene za zaštitu od potresa do 8,5 Richtera.

Izolaciju čini 14 cm mineralne vune, a kvalitetna stambena fasadna stolarija izrađena od drvo-aluminijskih profila (ostakljena trostrukim IZO staklom s low-E slojem i s ispunom toplinskim inertnim plinom) garantira zadržavanje temperature što podrazumijeva i veću uštedu energije i niže troškove stanovanja.

Takva napredna i ekološki održiva gradnja čini ove stanove objektima veoma niske potrošnje energije što dokazuje i dodijeljen energetski razred A kategorije (15-25 kWh/m2).

 

Razgledajte svoj budući dom već sutra!

Dogma nekretnine

Fiorella la Guardia 6,

51 000 RIJEKA

+385 51 341 080,

+385 51 341 081,

+385 51 333 407

info@dogma-nekretnine.com