U svrhu pružanja kvalitetnog korištenja naše stranice, ova internet stranica sprema na vaše računalo, mobitel ili tablet određenu količinu informacija, takozvanih COOKIES (KOLAČIĆI). Njihova svrha je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu te omogućiti da internet stranica radi optimalno.
Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i određeni broj osobnih informacija, no za to morate dati suglasnost, u suprotnom kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Iako radnje pohrane i slanja kolačića Vama nisu vidljive moguće ih je kroz postavke internetskog preglednika izbrisati ili postaviti automatsko prihvaćanje/odbijanje kolačića.
Postoje dvije vrste kolačića: privremeni i trajni kolačići. Privremeni kolačići se pohranjuju na računalu/mobitelu/tabletu te se po zatvaranju internet preglednika automatski brišu. Trajni kolačići ostaju pohranjeni u Vašem internet pregledniku čak i po zatvaranju no obično imaju rok isteka.
U cilju pružanja bolje usluge i razumijevanja potreba korisnika koristimo se alatom GOOGLE ANALYTICS gdje se prati interakcija korisnika. Iako Google bilježi veliki broj informacija kao što su geografski i demografski pokazatelji, Vaši podaci su sigurni. Podaci o IP adresama korisnika postoje no oni su zaštićeni te informacije o IP adresama Google ne dijeli.
Također, na našoj Internet stranici prisutan je sustav remarketinga.

 

REMARKETING

• dobavljači treće strane, uključujući i Google, prikazuju naše oglase na internet lokacijama na cijelom internetu.
• dobavljači treće strane, uključujući i Google, koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju prethodnih posjeta korisnika našoj internet lokaciji.
• Informacije o tome kako možete isključiti Googleovu upotrebu kolačića u Postavkama oglasa na Googleu
• druga je mogućnost kako da isključite upotrebu kolačića dobavljača treće strane na stranici za isključivanje usluge Network Advertising Initiative