Lokacija

Blizina raznih sadržaja za vas i vašu obitelj čine lokaciju Projekta RIO KANTRIDA savršenim za vaš obiteljski dom!

Stanovi su na lokaciji koja omogućava blizinu raznovrsnim sadržajima za ugodan život i aktivan odmor. Sportska dvorana Zamet, bazenski kompleks Kantrida, Stadion Kantrida, otvoreni teniski tereni, plaže, tržnica i  shopping centar samo su neki od lokacija na kojima možete provoditi svoje dane, iskusiti nešto novo i dobro se zabaviti.

 

S prometno zahvalnom pozicijom malo izvan gradskog centra, okruženje stanova garantira potrebnu tišinu, a za količinu užurbanosti i gradske vreve potrebno je samo nekoliko minuta autom do središta Rijeke – Europske prijestolnice kulture i najveće Hrvatske luke.  Privlačnosti dodaje i blizina marina i Zračne luke Rijeka. Blizina otoka i planinskih područja zaista je posebnost Projekta RIO KANTRIDA –  nadohvat ruke su vam kontinentalna klima i boravak u  netaknutim dijelovima Gorskog kotara kao svjetski poznate plaže na otocima Krk i Cres. Za romantični izlet ili obiteljski izlet tu je Istra koja će vas osvojiti na prvu!

Od iznimne važnosti je i blizina Opatije – bisera Hrvatskog turizma. Grad koji svake godine privlači mnoštvo turista uistinu nudi mnogo za svakoga tko ju posjeti – brojnost kulturnih događanja, zabavnih i sportskih sadržaja, mjesta za izlaske, gastro doživljaja u poznatim restoranima kao i svjetski poznati zdravstveni turizam i renomirane plaže. Vi Opatiju možete doživjeti diveći joj se sa svog balkona ili ju kroz desetak minuta vožnje iskusiti šetajući njenim ulicama.

 

Izvrsna lokacija garantira i zapanjujući panoramski pogled na Rijeku, Opatiju i cijeli Kvarner kojeg jednostavno trebate doživjeti! Uživajte u svom domu s cijelim Kvarnerom pred sobom!